@article { author = {Shahidi, Hamide}, title = {--}, journal = {Documentary and Archival Studies Research}, volume = {2.}, number = {2}, pages = {59-91}, year = {2014}, publisher = {The Organization of Libraries, Museums, and Documents Center of Atsan-e Qods Razavi}, issn = {2981-0094}, eissn = {2980-9800}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {تاریخچه شربتخانه آستان قدس رضوی بر مبنای اسناد}, abstract_fa = {با نگاهی به اسناد موجود آستان قدس از دوره صفویه به بعد، می توان پی برد که این مجموعه دارای تشکیلات دیوانی و اداری منظم و حساب شده ب وده است .اسناد یادشده، نمایانگر تفکیک وظایف میان بخشهای داخلی آستان قدس می باشد. این مجموعه در زمینه خدمات غذایی و تغذیه، تأسیسات و بیوتاتمختلفی داشته که کارکرد آن در دوره های مختلف، متفاوت بوده است . یکی از این بیوتات با عنوان شربتخانه است . از آنجایی که جهت شناخت تاریخ تشکیلاتاداری آستان قدس ، ضروری است تا هر یک از بخشهای مختلف این مجموعه مورد بررسی قرار گیرد؛ لذا در راستای این هدف ، این نوشتار بر آن است تا سیرکارکرد و وظایف شربتخانه آستان قدس از دورۀ صفویه به بعد ، با توجه به اسناد موجود، مورد بررسی قرار دهد.}, keywords_fa = {شربتخانه,بیوتات,تشکیلات اداری آستان قدس رضوی}, url = {https://docs.aqr-libjournal.ir/article_141213.html}, eprint = {https://docs.aqr-libjournal.ir/article_141213_57d1d13d8666340b0abb28a5a0abf8ac.pdf} }